Το γραφείο

Πληροφορίες για το γραφείο μας !

Σοφία Αντωνοπούλου

founder

Η Σοφία Αντωνοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών, έχοντας αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή των Αθηνών το έτος 2008 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Είναι εξειδικευμένη στο χειρισμό υποθέσεων που άπτονται του Εμπορικού Δικαίου και του Δικαίου της Ενέργειας.

Η πρώτη της επαφή με τη δικηγορία έγινε μέσω της δικηγορικής εταιρείας «Λογοθέτης – Παπαχαραλάπους & Συνεργάτες», στην οποία ασχολήθηκε με υποθέσεις Εμπορικού Δικαίου. Το έτος 2006 έγινε μέλος την επιστημονικής ομάδας Αθλητικού Δικαίου του καθηγητή Dr. Ανδρέα Μαλάτου, ενώ από το 2008 συνέχισε την καριέρα της σε γραφεία της γενικής δικηγορίας.

Το έτος 2010 ίδρυσε το παρόν δικηγορικό γραφείο και διατελεί παράλληλα νομική σύμβουλος του Ομίλου εταιριών «Apollo Capital Group». Πέραν των ανωτέρω, μέχρι σήμερα έχει χειριστεί με επιτυχία σημαντικό αριθμό υποθέσεων Αστικού Δικαίου και έχει παρασταθεί με επιτυχία σε μεγάλο αριθμό ποινικών δικών.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Εύα Δημητριάδη

SENIOR Associate

Η Εύα Δημητριάδη είναι δικηγόρος Αθηνών από το έτος 2011. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο της Αικατερίνης Καραμανώλη και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΥΠΕΧΩΔΕ, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων). Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του δικαίου του περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Master II, Droit de l’environnement, Université Paris I Panthéon – Sorbonne).

Έχει εργαστεί στη δικηγορική εταιρεία “Volta Avocats” στο Παρίσι, στο δικηγορικό γραφείο του Α.Δ. Παπαπετρόπουλου και τη δικηγορική εταιρεία “Φλογαίτης-Σιούτη”, χειριζόμενη νομικές υποθέσεις του δημοσίου δικαίου, ιδίως περιβαλλοντικής και πολεοδομικής φύσεως.
Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και διαθέτει καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Στο γραφείο μας, είναι υπεύθυνη του του τομέα Δημοσίου Δικαίου και των επενδύσεων Real Estate.

Κωνσταντίνος Κωφόπουλος

LEGAL CONSULTANT

Ο Κωνσταντίνος Κωφόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών εξειδικευμένος στο Ελληνικό και Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Αθηνών (2009), συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο Ναυτικό Δίκαιο στο Southampton, Αγγλία (2010), όπου και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στη Ναυτική Ασφάλιση (2013).

Από το 2011 εργάζεται στην Αγγλία πάνω στο Ναυτικό Δίκαιο, με ειδίκευση στο διεθνές εμπόριο, στη θαλάσσια μεταφορά πραγμάτων και στη ναυτική ασφάλιση. Οι υποθέσεις που χειρίζεται αφορούν σε όλα τα στάδια της διαφοράς έως και τη διαιτησία, κυρίως με κανόνες GAFTA, FOSFA και LMAA.

Από το 2011 είναι Νομικός Σύμβουλος (legal associate) στην εταιρία αντιμετώπισης ναυτικών ζητημάτων και διαιτησιών Charter Wise Ltd και από το 2012 Σύμβουλος (consultant) και στη δικηγορική εταιρία ναυτικού δικαίου του Λονδίνου Davies Battersby Solicitors. Μεταξύ άλλων, έχει συμβουλεύσει διαιτητικά δικαστήρια, εμπορικούς οίκους, πλοιοκτήτες και επενδυτικές τράπεζες.

Η καλύτερη διακυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες κι οι άρχοντες στους νόμους.

Χρύσα Αντωνοπούλου

Senior Associate

Η Χρύσα Αντωνοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο και ιδίως την πολιτική δικονομία.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 2010 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Έχει συνεργαστεί με τα δικηγορικά γραφεία του κ. Βασίλειου Καπερνάρου, του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη και του κ.Νικολάου Μαγκλάρα, εξασκώντας τη μάχιμη γενική δικηγορία.

Επίσης, είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του  Τομέα Β’ Ιδιωτικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών, (Κατεύθυνση  Πολιτικής Δικονομίας).

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά.

 

Χριστόφορος Γεωργόπουλος

Senior Associate

O Χριστόφορος Γεωργόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών και εξειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο, έχοντας λάβει το πτυχίο της Νομικής Σχολής των Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς».

Τον Οκτώβριο του 2010, έπειτα από γραπτές εισαγωγικές εξετάσεις, εισήλθε στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εγκληματολογίας «Η Σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της» του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το οποίο και ολοκλήρωσε το 2012 με βαθμό «Άριστα». Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του με την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο τομέα της εγκληματολογίας.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και έχει καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Αγλαΐα-Μαρία Πάχου-Φώκιαλη

Legal Associate

Η Αγλαΐα-Μαρία Πάχου-Φώκιαλη γεννήθηκε στη Ρόδο και είναι δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση στο εκκλησιαστικό δίκαιο και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Ούσα απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, έχει συνεργαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου και δη το εκκλησιαστικό δίκαιο, ενώ διανύει το δεύτερο έτος της διδακτορικής της διατριβής στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής των Αθηνών.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά, πολύ καλά γαλλικά και διαθέτει καλή γνώση της ισπανικής γλώσσας.

 

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA